За фирмата

За фирмата

blank image

Създадена през 1968 г. в Ла Рош-сюр-Йон (на западното френско крайбрежие), Атлантик Груп е водеща френска фирма в областта на климатичния комфорт.

Опитът на фирмата с различни енергийни източници (електричество, газ, нафта, слънчева енергия и т.н.) ѝ позволява да обхване целия пазар на средства за контрол на микроклимата.

Бивайки непрекъснато в контакт с потребителите, различните търговски марки на Атлантик груп предлагат гама от продукти, отговарящи на практика на всички техни нужди: електрически бойлери, електрически конвектори, електрически радиатори, системи за климатизация и вентилация и др., системи, работещи с възобновяеми енергийни източници.

Ценности

Групата работи целенасочено следвайки принципите за последователност, ефективност и стабилност на бизнеса си. Тя също поставя на първо място взаимното уважение и взаимното разбирателство между управленския и изпълнителния персонал. Атлантик Груп твърдо вярва, че качеството на продуктите и услугите и точността и навременността на доставките позволяват не нейните корпоративни, институционални и индивидуални клиенти да бъдат удовлетворени и лоялни.

Надеждни, разнообразни и висококачествени продукти

Атлантик Груп използва най-съвременните технологии и уменията на своите висококвалифицирани и мотивирани екипи за да създава и усъвършенства продукти, които са в съзвучие със съвременните изисквания за комфорт.

4% от оборота на групата се реинвестира в научно-изследователска дейност, за да осигурява непрекъснато благоприятни условия за иновации.

Устойчив растеж

С 50 години на производствена и търговска активност зад гърба си, Атлантик Груп продължава да се развива с всяка година. Оборотът на групата и броят на заетите расте и във Франция, и в световен мащаб

 

Уважаеми клиенти,
във връзка с предстоящото цялостно обновяване на сайта,
информацията в него временно няма да бъде актуална.

Моля да ни извините за причиненото неудобство.

До пълното обновяване на сайта
можете да намерите пълна и детайлна информация,
за продуктите марка Атлантик на www.bgr.bg